Hvad er Tøjfabrikken?

 

Hvis du skal tænke tilbage på hvor du sidst handlede dit tøj, hvor var det så henne? De fleste mennesker ville nok nævne en webshop eller en butik i en gågade der hvor de bor. Det er nok de færreste mennesker som kan sige at de har handlet direkte fra fabrik og sparet en masse penge, men det kommer vi tilbage senere i dette indlæg.

  Medlemspris på over 1000 produkter

  Hurtig levering & 101 dages retur

  Ingen binding

Har du nogensinde gjort dig den tanke, hvor nemt og enkelt det ville være, hvis man kunne købe sit tøj direkte fra fabrikken. Det lyder måske helt utopisk for dig, når vi siger det. For hvordan fungerer det egentligt? Skal man så stå i et industrikvarter og lægge et stort depositum for at få lov til at handle hos en fabrik. Bare rolig det er meget nemmere end du tror, og det hele kan lade sig gøre her på Tøjfabrikken.dk

I dag skal man i mange tilfælde være erhvervsdrivende eller have sin egen virksomhed for overhovedet at blive taget seriøst af tøjfabrikker som vil handle med en. I nogle tilfælde skal man ovenikøbet lægge et stort depositum for at foretage en ordre eller sågar have et CVR-nummer (virksomhedernes svar på CPR-nummer), hvorfor det indtil nu praktisk talt har været umuligt for den gennemsnitlige dansker at handle sit tøj direkte fra en fabrik. Men det vil vi hos Tøjfabrikken gerne lave om på!

Tøj til fabrikspriser

Hvis der er noget som vi mennesker hader, så er det jo at bruge vores hård tjente penge på ligegyldige ting. I mange tilfælde vil man ovenikøbet opdage at dét man reelt set betaler for, er brandet og ikke produktets kvalitet. Man kunne jo spørge sig selv, hvad en hvid t-shirt til 1000 kr. Kan anderledes kontra en hvid t-shirt til 35 kr? Hos Tøjfabrikken mener vi ikke, at man er tjent med at skulle betale for tøj hvor størstedelen af pengene går til det lille logo. Derfor har vi lanceret et sprit nyt koncept hvor du får lov til at købe ALT vores tøj direkte fra fabrikken til fabrikspriser. Lyder dette spændende, men kunne du godt tænke dig at få uddybet vores koncept, så får du lige en forklaring på det her.

  Medlemspris på over 1000 produkter

  Hurtig levering & 101 dages retur

  Ingen binding

Forklaring af Tøjfabrikken

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på, at man som bruger af Tøjfabrikken betaler 69 kr. Hver måned. Til gengæld får du som bruger, adgang til over 1500 produkter af højeste kvalitet, og det bedste af det hele er, at du får tøjet direkte fra fabrikken til fabrikspriser. Vores koncept bygger nemlig på en abonnementsløsning som du kender det fra du mobilabonnement og diverse streamingtjenester. Hos os kan du nemlig opnå besparelser på mellem 50-80% som medlem af Tøjfabrikken, og det er derfor slut med at betale overpris for dit tøj.

 

Så hvordan synes du at det lyder at købe tøj direkte fra fabrikken til fabrikspriser, for godt til at være sandt? Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan vi i Tøjfabrikken kan sælge vores tøj direkte fra fabrikken til fabrikspriser, så læs lige med her!

 

Shop direkte fra fabrikken

Hos Tøjfabrikken får vi produceret vores tøj i store mængder fra vores fabrikker i udlandet. Når vi skal have produceret vores tøj, så indkøber vi ligeledes store mængder materialer som skal bruges til at producere vores tøj. Da vi altid indkøber store mængder hjem, er vi istand til at opnå store besparelser. De besparelser vi selv opnår, kan vi så vælge at bruge til at aflønne eventuelle sælgere og agenter. Det gode ved Tøjfabrikken er dog at vi ikke arbejder med sælgere og agenter. Det betyder at vi kan overføre hele den store rabat til dig og din pengepung! Det betyder praktisk talt at du kan købe det samme tøj hos os flere brøkdele billigere, fordi at vi er din genvej til at købe tøjet direkte fra fabrikken. Det er da ikke så tosset?

 

Det kan godt være du spørger dig selv, hvilke tiltag vi gør for at sikre dig, at tøjet altid er i højeste kvalitet, nu når tøjet bliver sendt direkte fra vores fabrikker. Hver gang du handler hos Tøjfabrikken bliver varene sendt direkte fra vores fabrikker i udlandet til vores lager i Aalborg. På lageret i Aalborg står vores dygtige medarbejdere og kvalitetstjekker dit tøj. Når alt er gennemtjekket og alt er iorden bliver varene sendt direkte hjem til dig eller en pakkeboks i nærheden af hvor du bor. Ved at handle hos Tøjfabrikken for du ikke bare tøj til fabrikspriser, du får også tøj som hver gang bliver kvalitetstjekket for at sikre høj kvalitet. Det synes vi egentlig er ret smart.

 

Kontakt vores kundeservice

Hvis du sidder derude med et spørgsmål til vores koncept, produkt eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. Vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder nemlig klar på både telefon og email til at besvare dine henvendelser.

 

  Medlemspris på over 1000 produkter

  Hurtig levering & 101 dages retur

  Ingen binding

Du kan afmelde dig til enhver tid