Om Tøjfabrikken

Vores største ambition i Tøjfabrikken.dk er at give danskerne mulighed for at shoppe kvalitetstøj til fabrikspriser. Vi synes nemlig at det er ærgerligt at man ofte må være nødsaget til at købe tøj med mærker og brands forskellige steder på tøjet.

Derfor kom vi på idéen at skabe et koncept som henvender sig til de mennesker som ønsker at købe basistøj, altså tøj uden mærker og brands og som bare værdsætter tøj af god kvalitet. Tøjfabrikken er for dig som bare gerne vil have noget lækkert tøj uden at der skal være alverdens mærker rundt omkring på tøjet.

 

Hvis der er noget vi danskere rigtig godt kan lide, så er det at gøre en god handel. Dette element har vi også taget højde for hos Tøjfabrikken.dk. Derfor handler du altid direkte med fabrikken, og slipper derfor for at betale overpris for dit tøj. Grundet at du handler direkte med fabrikken, så opnår du en markant større besparelse end du ville have gjort hos andre virksomheder.

 

En anden væsentlig fordel som vi har hos Tøjfabrikken er, at vi kan tilbyde dig et stort udvalg af tøj. Det gør at du ikke skal tage til takke med få kedelige varer, men derimod altid kan være sikker på at købe tøj som følger tidens trends og mode.

Tøjkollektioner

Da vi sælger vores tøj direkte fra vores fabrikker, giver det os mulighed for at tilbyde dig et kæmpe udvalg af tøj. Vores produktkategorier spænder vidt og inkluderer bl.a. De klassiske varianter såsom t-shirts, bukser, trøjer, jakker, sko og meget andet. Til både herre og kvinder. Under hver produkt kategori har vi mange forskellige varianter som du kan vælge imellem. Om du så er til en stilren hvid t-shirt eller om du er til t-shirts med statements og citater, så har vi ihvertfald noget til enhver smag. Hos Tøjfabrikken.dk går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller tøjets pasform.

 

Forsendelse og returnering

Hos Tøjfabrikken.dk sørger vi naturligvis også for at du får en lynhurtig levering af dit tøj. Vi har nemlig 1-4 dage levering i Danmark og 4-6 dages levering udenfor Danmark. Når du handler hos Tøjfabrikken.dk kan du derfor altid være sikker på at du får leveret dit tøj hurtigt.

 

Det kan jo forekomme at du har købt noget tøj som enten ikke passer dig, eller det kan være at du har fortrudt dit køb. Derfor har du altid 101 dags returret når du handler hos. Du kan derfor handle dine varer hos os i ro og mag, uden at skulle bekymre dig om at returnere varene.

 

Klar til at hjælpe dig

Hvis der er noget som vi brænder for, så er det at give vores kunder det bedste tøj til fabrikspriser, men det heldigvis ikke her. Hos os skal det nemlig også være nemt og enkelt at komme i kontakt med en kundeservicemedarbejder. Hvis du sidder og har et spørgsmål til et bestemt produkt eller lign, så vil vi gøre alt for at finde en løsning og hjælpe dig videre. Hvis du sidder inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservicemedarbejdere. De sidder klar på både telefon og mail til at hjælpe dig med din henvendelse.