Muscle langærmet Polo Shirt - Hvid

Spar 68%

Muscle langærmet Polo Shirt - Hvid har samme velkendte pasform som vores populære Muscle polo shirt. Denne langærmet polo shirt sidder stramt over armene samt brystkassen. Vi har denne model i størrelse Small - 3XL. 

Læs mere
Detailpris: 349,00 kr Medlemspris 110,41 kr

På lager

* Påkrævede felter

Leverings info
Beskrivelse
Detaljer

Muscle Langærmet Polo Shirt – Hvid

En langærmet muscle polo shirt er et must for den stilbevidste og veltrænede fyr, og en hvid model sørger for at give dig et elegant og stilrent look, som du for alvor kan være stolt af. Modellen får du her på siden til en altid skarp pris og med en hurtig levering.

Langærmet muscle polo til den stilbevidste fyr

Vores muscle collection indeholder en lang række af fede produkter, som matcher den veltrænede fyr. Tøjet sidder stramt de helt rette steder for på den måde at fremhæve dine styrker. Det samme gør sig naturligvis gældende for denne hvide langærmede model, som kort og godt vil sørge for, at din fysiske fremtoning når helt nye højder.

Men denne hvide model giver dig langt mere end blot et godt fit; den giver dig nemlig et stilrent og moderne udtryk, som for alvor vil sætte punktum under din rolle som trendsætter. Modellen har et elegant design, som vil matche enhver stil, og den passer perfekt ind i nutidens trends og tendenser.

Søger du mere end blot gode en god pasform, der matcher din veltrænede krop, og sætter du ligeledes pris på et lækkert design, så behøver du altså ikke lede længere. Denne hvide langærmede muscle polo giver dig alt det, du har brug for, for at opbygge en sand vinderstil.

Mangler du andet tøj til dine outfits, eller søger du blot noget inspiration, så kan du eventuelt også tage et kig i vores kollektion af muscle t-shirt eller måske vores muscle skjorter, hvor du finder samme gode pasform som her – og ligeledes med et trendy og moderne design.

God kvalitet og skarpe priser på Teeshoppen

En god pasform og et lækkert design er naturligvis ikke hele historen. Her på Teeshoppen får du nemlig altid den bedste kvalitet samt en skarp pris, og det må siges at være til din fordel.

Den altid høje kvalitet – som også er tilfældet her – betyder, at din nye hvide langærmede polo altid vil holde pasformen og fremstå skarp i farven. Det sørger i sidste ende for, at dit look altid forbliver friskt og smart, så du kan få den opmærksomhed fra andre, som du fortjener.

Ligeledes sørger vi for at købe stort ind, så vi kan banke priserne i bund. Shopper du denne hvide polo til din kollektion, så kan du derfor være helt sikker på, at du får en af markedets skarpeste priser.

Generel information:

  • Findes i Small - 3XL. Normale i størrelsen.
  • 92% finkæmmet bomuld, og 8% højkvalitets elastan.
  • Alle vores produkter OEKO-tex mærket. Tøjet indeholder derfor ikke skadelige stoffer.
  • Kraven er lavet med lycra, og holder sig derfor pæn i lang tid.
  • 220 g/m2 finkæmmet bomuld.
  • Kan vaskes mellem 30-40 grader og tåler strygejern.
Størrelsesguide
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Muscle langærmet Polo Shirt - Hvid
 

Velkommen til ClothesFamily

ClothesFamily er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 69,-/md., kan opsiges når du vil - og de første 2 dage er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

OK