Salgs- og medlemsbetingelser 

Disse salgs- og medlemsbetingelser gælder for forbrugeres køb af varer og medlemskab på https://clothesfamily.dk/. 

Siden ejes og drives af: 

Noodle Firm ApS CVR-nr. 35659307 Mineralvej 21D
9220 Aalborg Ø
Tlf. 89878400 info@clothesfamily.dk

 

Medlemskab af Clothesfamily

Køb af varer på Clothesfamily.dk til medlemspriser forudsætter medlemskab af Clothesfamily.

Medlemskabet tegnes samtidig med, at du køber din første vare. Det løber videre, indtil det opsiges. Du betaler ikke for de første to dage. Abonnementet kan derfor uden videre opsiges indenfor de første 2 dage.

Betalingen på 69 kr./pr. måned trækkes automatisk på dit kort hver måned (Kan vi komme det nærmere?)

Medlemskabet kan til enhver tid opsiges til ophør ved udgangen af en betalingsperiode – dvs. at din opsigelse allersenest får virkning 1 måned efter din opsigelse er modtaget af os. 

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, Mastercard, Visa Electron.

Ved betaling med Mastercard Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes. Betalingen for medlemskabet trækkes hver måned ved udløbet af en betalingsperiode.(Kan vi komme det nærmere?)

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark. 

Varerne leveres 1 - 4 dages levering efter din bestilling. Se mere under de enkelte varer.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Vi sender med levering til døren og pakkeshop. Du kan vælge mellem GLS, DAO og BRING på vores hjemmeside.

Vi tilbyder gratis fragt på alle køb over 500 dkk.

Fortrydelsesret medlemskab: 

Du kan fortryde medlemskabet i indtil 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. Aftalen indgås den dag, hvor den første vare blev købt. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten udøves ved at give en utvetydig meddelelse om fortrydelse til Noodle Firm ApS, Mineralvej 21D, 9220 Aalborg Ø, tlf. 89878400, info@clothesfamily.dk inden fortrydelsesfristens udløb. Nedenstående standardfortrydelsesformular kan også benyttes.

Ved fortrydelse tilbagebetaler vi betalingen for medlemskabet inden 14 dage efter, at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Fortrydelsesret ved køb af varer

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Sådan fortryder du køb af varer

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Noodle Firm ApS, Mineralvej 21D, 9220 Aalborg Ø, tlf. 89878400, info@clothesfamily.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Du kan også udfylde en fortrydelsesformular på vores hjemmeside her: https://clothesfamily.dk/retur. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Clothesfamily, Mineralvej 21D 9220 Aalborg Ø uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. 

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder købet af en vare, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig for den pågældende vare, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må prøve varerne, men ikke tage dem i brug. 

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Send varen forsvarligt emballeret. 

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@clothesfamily.dk.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

Til Noodle Firm ApS, Mineralvej 21D, 9220 Aalborg Ø, info@clothesfamily.dk:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

 

Velkommen til ClothesFamily

ClothesFamily er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 69,-/md., kan opsiges når du vil - og de første 2 dage er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

OK