Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Noodle Firm ApS
K. Christensensvej 2F
9200 Aalborg SV
CVR NR. 35659307
Info@tojfabrikken.dk
 
Kampagne med en valgfri Muscle T-shirt eller Basic t-shirt til 0,- 
Vi kører i Januar, feb, Marts 2019 med en kampagne hvor vi tilbyder alle nye medlemmere en valgfri t-shirt til 0,-. Der skal stadig betales for forsendelse. 
Ønsker du ikke at være medlem og annullerer/opsiger dit medlemskab indenfor de første 48 timer efter ordren er lagt annullerer vi selvfølgelig dit medlemskab og ordre uden det kommer til at koste dig penge. Det er kun muligt at vælge 1 produkt til 0,- pr kunde. Hvis du har lagt flere produkter i kurven til 0,- sender vi den første du har lagt i kurven til dig og fjerner de andre fra fakturaen. Har du spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe på info@tojfabrikken.dk

Priser:
Alle priser er angivet i Danske Kroner dkk og altid inkl. moms men ekskl. porto.
 

Tøjfabrikken - Fordelsklub kun for medlemmere.

Tojfabrikken.dk er en fordelsklub, der giver medlemmerne mulighed for at købe tøj på webshoppen til fabrikspriser. Det er muligt at tilmelde sig fordelsklubben og derved have mulighed for at købe tøjet til fabrikspriser. Du skal være medlem for at kunne handle på www.tojfabrikken.dk

Tøjfabrikken medlemskab

Ved køb af en vare til medlemspris accepterer du at blive meldt ind i www.tojfabrikken.dk, og at www.tojfabrikken.dk må trække 69 kr om måneden fra din konto indtil du ikke længere ønsker at være medlem. For at blive medlem af www.tojfabrikken.dk skal du være fyldt 18 år, og du bedes bekræfte dette, når du tilmelder dig.

Er du under 18 år skal indmeldelsen og abonnementet indgås af en forælder.

Abonnementet på 69 kr hæves fra din konto hver måned, indtil du ikke længere ønsker at være medlem. Abonnementet er personligt og kan bruges af én person til at købe varer på Tojfabrikken.dk til medlemspriser.

Procedure for abonnementshævning 

Løbende abonnementer bliver automatisk fornyet. Når du benytter introtilbuddet vil der efter introperiodens udløb fortløbende blive trukket det beløb, som du har bundet dig til. Hele beløbet trækkes på én gang. I fald beløbet ikke kan trækkes fra dit betalingskort, f.eks. i tilfælde af kortudløb, sender vi dig en mail og ringer til dig og minder dig om at opdatere kortoplysningerne, så du ikke mister dine optjente medlemsfordele. Du kan finde dine kvitteringer når du logger ind og så går under -> Min konto -> Abonnement.

BEMÆRK: Tøjfabrikken kan IKKE bruges af andre firmaer. For at undgå videresalg er det kun muligt at købe op til 15 stk. af den samme vare til medlemspris pr. måned og maks for 15.000,- pr. år inkl. moms. Ønsker du at købe flere skal du kontakte os på info@tojfabrikken.dk og vi vil beregne en pris til dig. 

Bindende indmeldelse:

Fra det øjeblik du melder dig ind er du medlem og kan købe til vores medlemspriser. Der er ingen binding. Det vil sige hvis du melder dig ud d. 30 dag i måneden er du opsagt fra d. 1.

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement til ophør ved udgangen af den igangværende abonnementsperiode. Ved opsigelse vil der ikke længere blive hævet penge fra den konto du brugte, da du indledte dit medlemsskab.

Opsigelsen skal ske via “Mit medlemskab”, som du ser øverst i højre hjørne, når du er logget ind. Du kan også opsige medlemskabet ved at skrive til kundeservice på info@tojfabrikken.dk.

Vi yder ikke refusion, såfremt du ikke har benyttet dit medlemskab.

Priserne på Tojfabrikken.dk

Under hvert produkt, der er en del af Tøjfabrikken finder du en medlemspris og en normalpris. Såfremt du vælger medlemsprisen accepterer du også de gældende medlemsbetingelser for Tøjfabrikken. Ved valg af normalpris ønsker du at handle på Tojfabrikken.dk som almindelig kunde og ønsker derfor ikke medlemskab på Tojfabrikken.dk.

For at undgå videresalg er det kun muligt at købe op til 15 stk. af den samme vare til medlemspris pr. ordre. Ønsker du at købe flere skal du kontakte os på info@tojfabrikken.dk og vi vil beregne en pris til dig. 

Leverings- og betalingsfortrolighed:
Ved betaling af en ordre på hjemmesiden, fremsendes automatisk en ordrebekræftelse til dig som kunde når vi har registreret din betaling. Vil vi derefter pakke & sende din ordre afsted.
Tojfabrikken.dk tilbyder betaling med kreditkort via det anerkendte Paypal og QuickPay.
 
Betaling med ViaBill:
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, https://viabill.dk/kredit/


Levering og transport:
Alle ordre bliver leveret med enten Post Danmark, GLS, UPS eller DAO. Vi sender vores pakker med track n trace nr som fuld forsikret. Ordrer pakkes og afsendes indenfor 2 (for det meste 1) hverdage efter, at betaling er registreret og betaling er modtaget, såfremt varerne er på lager.
Vores fragtselskaber har en leveringstid på typisk 1-2 dage, hvor leveringen kan forventes. Men der kan forekomme uforudsete forsinkelser fra fragtselskabets side. PakkeShop - Så bliver en pakke sendt med Post Danmark, GLS, UPS eller DAO til den nærmeste pakkeshop nær dig. Du vil typisk have pakken indenfor 24 timer efter du har bestilt og betalt den. Levering til dør - Så sender vi pakken helt hjem til din hoveddør. Hvis du ikke er hjemme når fragtselskabet kommer lægger de en seddel i postkassen hvor de fortæller at de vil prøve igen et par timer senere. 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Tøjfabrikken.Dk
K. Christensvej 2F
9200 Aalborg
DK
 
Pakken skal sendes til vores adresse og ikke en pakkeboks/posthus.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

  1. Print vores returseddel ud samt udfylde den.(Se returseddel her)
  2. Send varen tilbage til vores adresse & husk at sende returseddelsen med.
  3. Når vi modtager pakken sender vi de nye størrelser retur.

 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Vores udvidet fortrydelsesret på 101 dage

Vi tilbyder en udvidet returret på 101 dage, på alle ubrugte varer. Ved modtagelse bedes du kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks anmelde det. Ønsker du at få refunderet pengene skal dette ske inden for de først 30 dage. Du kan læse punkt for punkt hvordan du sender retur her: https://tojfabrikken.dk/retur

Du har muligheden for at få penge tilbage i op til 30 dage efter købet og op til 101 dag kan du returerer varen og få et tilgodebevis til vores webshop samt muligheden for returnering gælder ikke for gavekort da den unikke kode er oprettet.

Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet.

Varer/produkter der returneres, skal tilbageleveres i samme stand og mængde, som der er modtaget. Tilmed må det ikke være taget i anvendelse og alle originale mærkater skal være intakte.
Såfremt ovenstående findes at være opfyldt, tilbagebetaler vi den betalte købspris (på selve produktet) ved modtagelsen af den returnerede bestilling. BEMÆRK efter 30 dage kan varen un byttes til anden størrelse eller et tilgodebevis.

Almindelig fortrydelsesret 14 dage

Du har endvidere mulighed for at benytte den almindelige lovpligtige fortrydelsesret. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@tojfabrikken.dk / Tlf nr: 70707217 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

RETURPOLITIK

Når vi har modtaget din returpakke og den opfylder vores returkrav, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget dine returvarer og at vi refunderer dig hurtigst muligt. Der kan gå op til 14 hverdage fra du sender pakken retur, til vi har modtaget og behandlet den. Vi refunderer som reglen pengene til din konto samme dag, som du modtager bekræftelsen på, at vi har modtaget dine varer. Der kan dog gå op til 2 uger, før du kan se pengene på din konto. Det afhænger helt af din bank og det har vi ikke nogen indflydelse på.

Vi anbefaler, at du tjekker dine varer for eventuelle fejl og mangler, før du fjerner vores hangtags og smider evt. original emballage ud. 

Alle varer kan refunderes, når de er:

  •     Ubrugte - du har prøvet tøjet, men ikke gået med det.
  •     Nye - de er ikke vasket
  •     Ubeskadigede - hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du       returnere den som en reklamation
  •     Med ubrudt hangtag - har du taget mærkatet i nakken ud, er hangtag ikke ubrudt. Så lad det sidde, mens du prøver tøjet

Fodtøj og accessories/tilbehør skal returneres med original æske/emballage og dustbag og sendes i en ekstra beskyttende kasse - genbrug gerne den pakkeæske det blev sendt i. Alle markater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender tøj, fodtøj, acessories tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsejl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. Husk at vedlægge returnoten. Så snart vi modtager dine returvarer, refunderer vi dine penge. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 
Tojfabrikken.dk
K. Christensensvej 2F
9200 Aalborg SV
DK

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytningsret
Vi yder også en mulighed for ombytning ved forkerte størrelser/farver, såfremt dette skulle ønskes. For at opnå denne ombytningsret skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte og uden at være taget i brug. Forudsætningen for en sådan ombytning er desuden, at du ved henvendelsen til os angiver hvilken størrelse/farve du ønsker i stedet. Kan ombytningsretten ikke opfyldes, har du mulighed for at benytte fortrydelsesretten inden for 30 dage fra varens modtagelse.

 

Håndtering af personlige oplysninger:
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges dermed kun når vi skal betjene din bestilling. Lovgivningskrav kræver, at vi er nødt til at opbevare dine personlige oplysninger i op til fem år. TøjFabrikken er ansvarlig for håndteringen af persondata, derfor gemmes dataen på en sikker server. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand. PayPal & QuickPay står for TøjFabrikken's betalingsløsning, hvilket betyder at TøjFabrikken ikke håndtere dine oplyste data, ved med anvendelse af betalingskort.

 

Den dataansvarlige på Tojfabrikken.dk er Noodle Firm ApS.

Som registreret hos Noodle Firm ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@tojfabrikken.dk

Copyright
Indholdet på vores WebSite (tekst, grafik, logo, ikoner, billeder & data) tilhører Tøjfabrikken. Alt misbrug og kopiering af vores materialer uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Såfremt du ønsker at gengive vores materialer, skal du have godkendelse fra os. 

Medlemsbetingelser / abonnementsbetingelser

Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende medlems- og abonnementsbetingelser på Tojfabrikken.dk, accepterer du samtidig også, at Tojfabrikken.dk må trække 69 kr om måneden fra din konto indtil abonnementet opsiges.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tojfabrikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
 Handelsbetingelserne er senest opdatere d. 06/3/18